יבליותרפיה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

21/08/2004 | 21:48 | מאת: דינה כהן-אור

לידיעת שוחרי הביבליותרפיה: למיטב ידיעתי, מפת לימודי הביבליו בארצינו: 1. ביבליותרפיה טקסטואלית תואר II באונ. חיפה במגמה בניהולו של אדיר כהן תחת קורת הגג של הפקולטה לחינוך, אפשר להכנס לאתר של אונ. חיפה ולמצוא. 2. תואר II בתרפיה באמצעות סיפור (בעל-פה) ודרמה בלסלי קולג' במגמה בניהולו של אבי הדרי. 3. קורס מבוא באונ. ת"א אצל ביתו של אדיר כהן שהינה ביבליותרפיסטית. 4. קורס ביבליו טקסטואלי אמור להיות באונ. בר אילן ובסמינר לווינסקי. 5. קורס בתחום ה storytelling therapy במכון כוונים כחלק משנת לימודים אחת הכוללת טעימות של קורסי תרפיה במדיות אומנותיות שונות. 5. קורסים וסדנאות פרטיות בתחום הstory-telling therapy אצלי -דינה כהן-אור ויש לבדוק פתיחת קורסים השנה גם אצל אבי הדרי. 6. במכללת תל-חי במסגרת לימודי הדרמה-תרפיה לומדים גם קורסי ביבליותרפיה ןs-t. זהו תחום מרתק, תהנו. בברכה, דינה כהן-אור הכותבת: ביבליותרפיסטית בתחום הstory telling therapy, מרצה את התחום בלסלי, אייזיס, כוונים וריכזה את מגמת הביבליותרפיה בבית-ברל שנסגרה בעטיו של משרד הבריאות.

23/08/2004 | 23:55 | מאת: טלי וינברגר

תודה לגב' דינה כהן אור על תשובתה המפורטת. מקווה כי התשובה ענתה על שאלות קוראי הפורום. בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית