MA בעבודה סוציאלית

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/08/2004 | 14:17 | מאת: עדי

הי, אני מתעניינת בלימודי תואר שני בעבודה סוציאלית, אבל התואר הראשון שלי איננו בעבודה סוציאלית ומן הסתם גם אין לי ניסיון עבודה כעובדת סוציאלית. מישהו יודע על מקום בו לא דורשים תואר ראשון בעבודה סוציאלית כתנאי לעשות MA? או לפחות לא השלמות של שנתיים? בנוסף, אם יש כאן מישהו שהוא עובד סוציאלי בפנימייה/ מעון לנוער ומוכן לשתף אותי קצת בעשייה האמיתית, היומיומית שלו כעובד סוציאלי במקום מעין זה- אני יותר מאשמח. תודה ושבוע מלא אור

16/08/2004 | 23:00 | מאת: טלי וינברגר

עדי שלום רב, כדי ללמוד תואר שני בע"ס יש צורך בלימודי הסבה, להשלמת התואר הראשון. שמעתי בעבר שבאונ' חיפה יש תוכנית ישירה לMA שבה יש השלמות של שנה לתואר ראשון, ומיד אח"כ המשך ישיר לתואר שני. אינני מכירה את התוכנית לאשורה, אבל שווה לבדוק. יתר האונ' והמכללות למיטב ידיעתי דורשות שנתיים לימודי הסבה לתואר ראשון (לפחות). בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית