כתב יד לא ברור

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

28/07/2004 | 18:53 | מאת: אנסטסיה

שלום מזה מספר שנים כתב ידי אינו ברור. ככל הנראה הבסיס הוא רגש ואנני סובלת מלקות למידה אני מעונינת לעשות איבחון בכדי לקבל שיעתוק באוניברסיטה. עד כה היה לי שיעתוק בממיבחני הבגרוית למזלי קיבלתי אישור מוועדת חריגים.(יועצת בית ספר הייתה מעונינת שהעשה איבחון אך לצערי להורי לא היה איכפת ממני כלל והם לא הסיכימו לממן את האיבחון) האם ידוע לכם היכן ניתן לאיבחן? האם ישנו איבחון אשר לא כולל מבחני אינטילגנציה? משום שזהו הדבר המפחיד אותי יותר מכול שמה יגלו אושאני יגלה את רמת אינטלגנציה הנמוכה שלי. תודה אנסטסיה

29/07/2004 | 19:52 | מאת: טלי וינברגר

אנסטסיה שלום רב, לצערי אינני מכירה את התחום, אולי כדאי לשאול בפורום של יכוץ חינוכי (אם קיים כזה ברשת). מצטערת. בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית