שירלי! התקבלתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

19/07/2004 | 14:01 | מאת: נירית

19/07/2004 | 14:32 | מאת: דקלה

היי נירית, אני מאודדדדדדדד שמחה בשבילך!!! מההיכרות הקצרה שלי איתך בפורום נראה לי שהם עשו בחירה מצויינת! ראיתי שכתבת ששלחת לי אימייל אבל לצערי הרב שכחתי את הסיסמא שלי ואין לי אפשרות להיכנס אליו.... אני פשוט מרחפת ברמות קשות... גם אני קיבלתי הודעת קבלת לאחר כחמישה ימים (די מהיר באופן מפתיע...) אני מאוד אשמח לפגוש אותך שם, בין כל האנשים האיכותיים שהכרנו, ההרגשה טובה... את מגיעה למפגש ביום שני 19/7? אם כן, אנחנו בטח נפגש שם ואשמח להכיר אותך... שיהיה לך המון בהצלחה, ממני, דקלה

19/07/2004 | 22:00 | מאת: נירית

היי, תודה על ההשתתפות. עבר עליי חודש ממש קשה, אני עדיין כמעט ולא מעכלת! הייתי היום במפגש וגם נורית וגם ראובן עשו עליי רושם מעולה. כשתזכרי בסיסמא שלך, או ממייל אחר, ממש אשמח "לדבר" איתך וגם נוכל לדבר בטלפון , אז תכתבי לי: [email protected] מחכה למייל!!! סוף כל סוף אני הולכת לישון בלי לבכות....

19/07/2004 | 22:07 | מאת: שירלי

את רואה??? בסוף הכל הסתדר לך על הצד הטוב ביותר ! שיהיה לך בשעה טובה (וגם לדקלה, כמובן). אני חייבת להתקשר מחר לנורית, למרות שאני מאד מאד מאד סקפטית.... אני מאחלת לך המון הצלחה ונמשיך להתעדכן. כל טוב, שירלי

20/07/2004 | 15:02 | מאת: נירית

מנהל פורום עבודה סוציאלית