לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

15/07/2004 | 22:04 | מאת: גלי

טלי שלום אני הוכתי ע"י בעלי אדם חולה במחלת נפש נישאתי לפני 3 שנים ,אני לא יודעת האם האלימות קשורה למחלה או לא,אני החלטתי להתגרש מימנו וכעת אנו בתהלכי גירושין קיימים הסדרי ראיה לילדים:תינוק בן שנתיים ותינוקת אחרת בן שלושה חודשים פעמיים באמצע השבוע וכמו כן פעם בשבועיים ביום שישי שאלתי היא: יש לי הרושם שאולי לא בריא לילד להיות עימו היות והוא בכה בלילה וכמו כן אין לי פיקוח עליו האם לבטל את הסדרי הראייה היות ואני פוחדת שהילד יקבל מכות או יספוג אלימות?ומה הפרוצידורה ?

16/07/2004 | 19:16 | מאת: כהן

עד כמה שאני יודע בלי להיות עו"ס , כל מה שקשור להסדרי ראיה נעשה בהתערבות גורמי רווחה. במקרה של בעיה כמו שאת מתארת , אם העניין מוצדק , מאפשרים לאב להתראות עם הילדים במקום ניטרלי ותחת פיקוח. כדאי שתבררי איך זה מתבצע.

17/07/2004 | 10:00 | מאת: טלי וינברגר

גלי שלום רב, במידה ויש לך חששות לגבי הסדרי הראייה הנוכחיים, שהינם ללא פיקוח, עליך לידע על כך את העובדת הסוציאלית המטפלת בך ובמשפחתך. במידה ואין כזו, אני ממליצה לך להתייעץ עם עורך דינך המייצג אותך, ולבדוק איתו את אפשרויות הפעולה. אני מאמינה שהוא ידע להפנותך מידית למי שצריך. מאחלת לך שתעברי את הגירושין כמה שפחות רע, ומקווה שתתאוששי מהם במהרה. בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית