שירלי , איפה את?

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

14/07/2004 | 20:04 | מאת: נירית

שירלי, מה קורה? יש חדש? למה את לא מעדכנת?

15/07/2004 | 20:19 | מאת: שירלי

אני לא מעדכנת כי אין מה לעדכן. דיברתי עם נורית והיא אמרה שאין לה עדיין תשובות. הם עדיין לא התקדמו עם זה והיא מקווה שבשבוע הבא יהיו החלטות סופיות. מה איתך? יש חדש?

17/07/2004 | 22:09 | מאת: נירית

לא,אין חדש ואני ממש מתוחה. עובר עליי חודש קשה ביותר, מזמן לא הרגשתי ככה ולא ציפיתי שזה יקרה לי! אני כל כך מקווה לתשובה חיובית, כי אין לי כח לחכות עוד שנה להירשם גם לעיברית ולקוות גם אז לטוב...כל כך חיכיתי כבר להסבה הזו וההמתנה הזו באה לי בהפתעה. אם את מתקבלת לבר אילן, את מעדיפה על האונ' העיברית?חוץ ממרחק, יש עוד סיבות להעדפה? כבר שילמת בעיברית את התשלום הראשון? שיהיה לך שבוע טוב, תכתבי לי ותעדכני אם יש חדש נירית

מנהל פורום עבודה סוציאלית