טיפול באומנות לילדים

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

13/07/2004 | 16:08 | מאת: ענת

שלום רב, אבקש לדעת אם יש מאגר של מטפלים באומנות (ריפוי באומנות?) ממנו אני יכולה למצוא מישהו בקרבת מקום. תודה

13/07/2004 | 20:59 | מאת: ענת

הי ענת, באתר של י.ה.ת מופיעה רשימה של מטפלים מורשים לפי אזורי מגורים. קישור לאתר: http://www.yahat.org/2002/member.asp בהצלחה, ענת.

18/07/2004 | 17:12 | מאת: גיתית

אני עובדת סוציאלית ומעוניינת לעבור טיפול באומנות, לא למטרות הדרכה או עבודה, אלא ככלי טיפול ללמידה אישית. מעוניינת לשמוע המלצות והיכן ניתן ללמוד זאת באזור המרכז. תודה גיתית

26/07/2004 | 08:29 | מאת: מטפלת באומנות

הי ענת באיזה אזור את מחפשת ?

08/05/2005 | 23:29 | מאת: רותי מטפלת באמנות

לענת שלום,מלבד רשימת המטפלים ביה"ת יש מטפלים העובדים עם קופת חולים כללית דרך ביטוח המושלם.באם הילד עד גיל 10 לא יום יותר הוא זכאי לקבל טיפולים במחיר זול יותר מאשר בשוק החופשי.באם את מעונינת במידע את יכולה לפנות אלי. חשוב לבדוק שהמטפל שאליו את מגיעה הנו מטפל שלמד בתוכנית מוכרת,בעל תואר מ.א ,בעל נסיון, מקבל הדרכה ,יתרון למטפל שלמד פסיכותרפיה בתוכנית מוכרת ובעל רשיון ממשרד הבריאות (תעודת הכרה במעמד)

מנהל פורום עבודה סוציאלית