שאלה בקשר להעלאת מחיר הטיפול

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

29/02/2004 | 19:09 | מאת: שאלה

שלום אני מטופל אצל פסיכולוגית הלומדת עדיין תואר שני ולכן נותנת בשלב זה טיפול בשיחות ללא קבלה... עד היום לקחה 150 שקלים לטיפול היום בסוף הפגישה כשעמדתי בדלת, אמרה לי להתראות ואה....מזמן שכחתי לומר לך שהעלתי את המחיר ל- 180 שקלים משום מה מאוד נפגעתי מהאקט הזה אבל אולי אני סתם טועה וזה מקובל רציתי לשמוע האם זה בסדר ממבחינתה? תודה

03/03/2004 | 13:57 | מאת: טלי וינברגר

שלום לך, עניין הקבלה הוא דבר שאינו חוקי, אבל באופו עקרוני, כל דבר שסיכמתם עליו בפגישות הראשוניות אמור להיות תקף מבחינתך (חוקי או לא...זה משהו אחר). לגבי העלאה במחיר, גם דבר שכזהנ היה אמור להיות נדון באותן פגישות ראשוניות. במידה ולא דיברתם על כך, אזיי כל העלאה במחיר אמורה לעלות במהלך השיחה, ועל המטפלת לתת לך את המקום לדבר על כך, ולהשמיע את דעתך. להערתי, עליך לקחת את היוזמה ולפתוח את הנושא בפגישתכם הבאה, ולו רק בכדי שלא תישאר עם משקעים מיותרים... בהצלחה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית