לאחר בדיקת רופא

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

05/01/2011 | 22:40 | מאת: סטודנטית

שלום טלי, הייתי אצל רופא היום וביקשתי להוריד בניתוח את האגן, הירכיים החיצוניות והפנימיות. הוא אמר שהוא יכול להוריד ליטר-ליטר וחצי. האם זה לא קצת מדיי? האם יראו שינוי? שאלתי אותו אבל הוא אמר שלדעתו לא ממש יראו שינוי. מהי המהות של הורדת ליטר מהירכיים?

שלום לך, מטרת ניתוח שאיבת השומן הנה לעצב את הגוף, לא לרדת במשקל. בהתאם למימדי גופך, וכמות השומן אשר מתרכזת באזורים שציינת, יעריך המנתח את כמות השומן שעליו להסיר על מנת לקבל תוצאה אטרקטיבית.אם לא ממש יראו שינוי, האם יש טעם בניתוח? חלק חשוב בבחירת מנתח הנה היכולת לנהל עימו תקשורת ברורה, לקבל מענה ברור לכל שאלותיך, להבין מהם שיקוליו המקצועיים,ומה היקף השינוי הצפוי. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן