לאחר ירידה גדולה במשקל

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

30/12/2010 | 17:04 | מאת: שירז

אני כמעט שנתיים לאחר ירידה דרסטית במשקל (45 ק"ג). יש לי עודפי עור בבטן, בירכיים הפנימיות והחזה שלי במצב גרוע ביותר. האם ניתן בניתוח אחד לתקן יותר מאזור אחד? איזה אזורים אפשר לעשות בניתוח אחד? הייתי רוצה להמנע מריבוי ניתוחים ומעדיפה להתפשר על התוצאה.

שלום שירז, ראשית אברך אותך על הישגך. כיום קיימים ניתוחים מתקדמים בכירורגיה הפלסטית אשר יכולים לסייע לך להסיר את עודפי העור הללו בצורה בטוחה. שילובי ניתוחים בהחלט מקובלים, בתלות במצבו הבריאותי של המטופל, כמות עודפי העור, משקל הגוף, ומורכבות הבעיה האסתטית. באם את צעירה ובריאה, מקפידה על תזונה בריאה ופעילה גופנית, נוכל לשקול ניתוח בו זמנית של רוב או כל האזורים שציינת. עם זאת, נקודת המבט שלי שונה: לטעמי יש לעשות את המכסימום על מנת להשיג את התוצאה הטובה ביותר האפשרית בתקון של כל אזור, תחת מגבלות הבטיחות. דבריך לגבי פשרה בתוצאה הניתוחית עקב מגבלת זמן הנה מדרון חלקלק שאת לא צריכה להוביל את עצמך לתוכו. את צריכה לבחור מנתח המנוסה בתחום, בו את בוטחת, ולקבל את החלטתו באשר להיקף הניתוח. אם ברצונך להגיע לייעוץ, אנא תאמי טלפונית עם חני,050-7755393 בהצלחה!

31/12/2010 | 23:38 | מאת: שירז

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן