בחור רזה בעל כרס גברית מתסכלת

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

09/08/2016 | 08:38 | מאת: דן

שלום , אני מתעניין בשאיבת שומן מהבטן . ניסיתי ספורט ודיאטות וכלום לא עוזר הכרס מסרבת לרדת . לפי מה ששמעתי ההליך הזה אצל גברים לא יעיל בגלל שהשומן נמצא בתוך הבטן פנימה . האם זה נכון ? מה כן ניתן לעשות ? תודה מראש

דן שלום, אצל חלק מהגברים (וגם הנשים) מצטבר שומן פנימי סביב המעי וזה אכן שומן שאינו נגיש לנו המנתחים. הטיפול בו הנו ירידה במשקל . עם זאת, דווקא אצל חלק מהאתלטים מצטברת לעיתים כרית שומן שטחית בדופן הבטן אשר אותה כן ניתן לשאוב ולחטב את דופן הבטן. יש לבדוק אותך כדי להעריך מה הטיפול המתאים לך.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן