BodyTite אל מול יתר השיטות - יתרונות וחסרונות

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

24/07/2016 | 11:00 | מאת: אלמונית

שלום אשמח לשמוע על היתרונות והחסרונות של שיטת הBodyTite אל מול השיטות האחרות. מעניינים אותי במיוחד היתרונות והחסרונות באספקט הרפואי (סיבוכים, החלמה, סיכונים וכ"ו) וגם באספקט האסטטי, תוצאות, סיכויי חזרה למצב המקורי וכ"ו. תודה מראש.

שלום לך, ציינת שם של מכשיר ולא שיטה ניתוחית. קיימים מכשירים רבים להמסת שומן המבוססים על עקרון של חימום רקמת השומן וריכוכה לפני שאיבתה. בחירת המנתח אינה צריכה להיות מבוססת על מכשיר בו עובד, אלא על מיומנותו ונסיונו. מנתח מנוסה יודע להפיק תוצאות מיטביות בכל כלי בו עובד, ולמעשה יודע להתאים מכשיר או שיטה למבנה גוף ואיכויות הרקמה. שיהיה בהצלחה (:

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן