עיצוב הישבן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

10/06/2016 | 10:43 | מאת: מור

דר טלי היי אני צריכה עוד קצת אינפורמציה מפני שאין מספיק באינטרנט הבנתי שעיצוב ישבן בשומן דורש שכיבה על הבטן ולא הרבה זמן לשבת כדי לשמור על הצורה שהמנתח נתן אז איך אפשר לשלב בין מתיחת בטן ועיצוב ישבן שנית ומטריד לא פחות שיש ספיגת שומן מוזרק בערך מחצית והבנתי שזה יכול לייצור אי סימטריה ולהראות לא יפה מה עושים במקרים כאלו אודה לתשובתך

מור שלום, ישנם סוגים שונים של ניתוחי עיצוב ישבן. במידה ואת מתייחסת לניתוחים המתבססים על הזרקת שומן עצמי, הרי מומלץ להפחית שכיבה רציפה על המקום בשבוע שלאחר הניתוח כדי לאפשר קליטה מכסימאלית. אולם, אלמנטים החשובים לא פחות להצלחת קליטת השומן הנם טכניקת הניקוי וההזרקה של השומן ע"י המנתח ותהליך ההחלמה של המטופל. מנסיוני, גם בניתוחים המשלבים שכיבה, לא נתקלתי במקרים של אסמטריה משמעותית ולכן איני רואה בעניין השכיבה בעיה הלכה למעשה, כל עוד המטופלת מודרכת נכונה ומבצעת ההנחיות.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן