מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

09/05/2016 | 01:38 | מאת: נועם חי

שלום רב ,עברתי ניתוח מתיחת בטן היקפית לפני כשנה התוצאות היו מדהימות.לא מזמן עברתי ניתוח מתיחת חזה עם הסרת עודפי עור בשיטה פתוחה צלקת ארוכה מתחת לחזה.האם הגיוני שהניתוח הזה פגע בתוצאות הבטן,העור ניראה רפוי קצת ולא תפוס כמו לפני ולפעמים יש כרס כמו בהחלמה של הבטן עברו 3 שבועות מהניתוח בחזה ..תודה מראש נועם

נועם שלום, סביר להניח שתוספת הסרת עודפי העור בחזה לא פגעה בתוצאות מתיחת הבטן. למעשה, פעמים רבות ניתן לנצל את הניתוח בחזה כדי דווקא לשפר את תוצאות מתיחת הבטן ולמתוח את העור לשני הכוונים, ז"א, להוסיף עוד מתיחה מהכוון התחתון, מהבטן. משום שלא בדקתי אותך, אתקשה בשלב זה להיות ספציפית יותר. מציעה שתפנה לבדיקת המנתח. החלמה מהירה .

24/05/2016 | 18:45 | מאת: נועם חי

שלום טלי תודה על תשובתך האם את מתכוונת למתיחת בטן חוזרת מכיון למעלה?שמפרידים גם את כל העור עד לאיזור הערווה כביכול כמו שעושים במתיחת בטן שמפרידים את כל העור עד לעצם הבריח כמו במתיחת בטן פשוט מלמעלה?או שפשוט מסירים את העור מהחזה בכמות יותר גדולה ומשפרים את הבטן העליונה.

24/05/2016 | 18:46 | מאת: נועם חי

בבדיקת רופא אמר שזה נוזלים ושהבצקות והנוזלים מחלחלים למטה לכיוון הבטן אז זה משפיע על העור והוא נראה רטוב כזה ולא תפוס טוב ועם הזמן זה חולף ויש להמתין מינמום 3 חודשים.(?)הגיוני?

22/05/2016 | 21:06 | מאת: קרין

אשמח לדעת אצל מי עברת מתיחת בטן ובאיזה בית חולים אני אמורה לעבור בקרוב אצל דר יואב אברהמי אשמח לקרוא ממך משוב

24/05/2016 | 18:48 | מאת: נועם חי

עברתי בתל השומר .אחלה בית חולים.באיזה בית חולים את עוברת את זה?

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן