אחרי בודי טייט

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

25/03/2016 | 12:47 | מאת: שלי

היי אני עברתי בראשון האחרון בודי טייט ואחרי 5 ימים אני מרגישה שהבצקות רק גדלות האם זה הגיוני ?

26/03/2016 | 10:46 | מאת: נינה

שלום לך אפשר לשאול אצל מי נותחת? אני רוצה נורא לעשות ומפחדת ...מאיזה רופא לבחור (יש המוןן) איזה שיטה? וכיו"ב זה יעזור לי נורא תודה נינה

שלי שלום, הליך של שאיבת שומן מתאפיין במשך החלמה ארוך, בן מספר חודשים, במהלכו נספגות הבצקות ברקמה בצורה הדרגתית. בימים הראשונים הבצקות בשיאן וכעבור כשבוע מתחילות לרדת. עם זאת, אני מציעה שתגיעי למנתח שלך לבקורת בהקדם על מנת להבדק. החלמה מהירה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן