מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

19/03/2016 | 23:50 | מאת: מור

טלי שלום. אני מעוניינת לעבור מתיחת בטן וחוץ מזה שאני מתמוגגת כרגע עם פחדיי שאלה לי אלייך מה קורה אם המצב שבטני מאוד מתנפחת לפני המחסור ואני סובלת ממעי רגיז אז גם במהלך החודש בטני נפוחה . אחרי הניתוח זה לא יפריע לעור להחלים או בכלל לפני הניתוח. איך זה משפיעה? אודה לתשובתך

מור שלום שאלתך מאוד חשובה שכן במידה ותמשיך בעיית הגזים לאחר הניתוח, הבטן תחזור להתנפח בצורה הדרגתית שכן העור והשרירים גמישים ונמתכים בקלות. מעבר לעניין הנפיחות עקב הגזים, ובלט הבטן מסיבה זו, ניתוח מתיחת בטן מסייע בהסרת עור ושומן עודפים וזוהי עדין הסיבה המרכזית לבצוע ניתוח זה. לפיכך, במידה וקיים אצלך עור עודף בדופן הבטן, גם את עשויה להנות מתוצאת הניתוח, למרות המגבלות אצלך. כמובן שעליך להבדק כדי להתרשם האם את מתאימה לניתוח זה או לא. בהצלחה (:

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן