הריון לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

13/02/2016 | 07:54 | מאת: ולדה

היי מטלבטת אם לעשות מתיחת בטן רק שפוחדת אחר כך מההריון. האם אפשרי?

שלום לך, במידה וקיימים עודפי עור גדולים אשר מפריעים לך, ניתן לשפר את מראה הבטן באמצעות ניתוח מתיחת בטן. נשים רבות נהנות מתוצאות ניתוח מתיחת בטן בגילאים הצעירים, גם לפני הריונות. יש להבין שהריון עתידי עשוי לפגום בתוצאות הניתוח בצורה מסויימת. עם זאת יש להדגיש שביצוע ניתוח מתיחת בטן אינו מונע הריון תקין בהמשך הדרך, וניתן לשפר שוב את דופן הבטן עם השלמת הלידות אם יש צורך.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן