מתיחת זרועות וירכיים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

25/01/2016 | 11:26 | מאת: גלנה

בוקר טוב יש לי 2 שאלות: 1. לפני פחות מחודשיים עברתי מתיחת ירכיים ובימים האחרונים נוצרה בצלקת קטע של ס"מ וחצי שמעט התנפח ולדעתי יש בו מעט מוגלה כי שנגעתי יצא מעט הפרשה ומיד הפסקתי ללחוץ והס"מ וחצי של אותה צלקת הפכה לאדומה מעט. (אין שם חוט). האם הבליטה הקלה הזו תרד? מרחתי משחה אנטיביוטית 2. שאלה נוספת, אני שוקלת לעבור מתיחת זרועות וראיתי שענית למישהי על כאבים שישתפרו. יש סיכוי שעוברים ניתוח פלסטי בזרועות וכל החיים נשארים כאבים? חשוב לי לשקול את כל הפרמטרים בטרם ניגשת לניתוח זרועות. לי הסביר הרופא שכל כאב אחרי ניתוח עובר בסופו של דבר בחלוף הבצקות (בין אם לוקח חצי שנה או חודש) - זה נכון? ותודה על היחס אני ממש נהנית לקרוא את הפורום שלך. יישר כוח

גלינה שלום, סביר שבאזור ממנו יצאה הפרשה בירך קיימת תגובה לתפר פנימי. ההחלמה המהירה ביותר הנה ע"י פתיחת האזור דווקא, וזה יכול להתבצע ע"י המנתח שלך, כטיפול מרפאתי קצר. באשר לניתוח מתיחת זרועות, לא נתקלתי בכאב שנשאר שנים, אם זאת, סביר שרגישות מקומית עקב בצקות או עקב חזרה הדרגתית של תחושה יחלפו בחודשים הראשונים לניתוח.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן