שאלה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

21/01/2016 | 10:03 | מאת: אלה

בוקר טוב. איזו משחה חזקה ויעילה יותר לאיחוי תפר עיקש בן 2 ס"מ שכבר מספר שבועות מסרב להיסגר (חודשיים לאחר ניתוח) - בקטרובן או תריאולון? עד כה השתמשתי בבקטרובן. מה ההבדל בין 2 המשחות מבחינת יעילות? ואגב יש ברשותי גם חבישות כסף של סילברסל, האם הן עדיפות? (בכל זאת אשמח לתשובה בהבדל בין תריאולון לבקטרובן

שלום לך, פצעים מחלימים תחת סוגי טיפול שונים, אלה אם קיימת הפרעה כמו זהום, גוף זר כמו שאריות תפר או רקמה לא בריאה וכו. מציעה שתבדק אצל המנתח אשר יחליט על אופי החבישה והטפול המקומי המומלץ.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן