עיצוב הבטן?

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

21/09/2010 | 23:31 | מאת: מרי

כאם ל-6 מתוכם 5 בקיסרי ואחר ניתוח של שבר עם 3 "מאש" במקומות שונים בבטן האם ניתן להגיע התוצאות טובות לעיצוב הבטן ומה רמת הסיכון ? וכמה זה עולה לנו ? אודה מראש לתשובתך

שלום מרי, את מתארת מצב של דופן בטן מוחלש עקב הריונות רבים וניתוחים שפגעו בחוזק השרירים. בנוסף, היו תקוני בקעים , כנראה במקומות שונים.בהחלט ניתן לסייע לך. אם משקל גופך תקין וקיימים עודפי עור וחולשת שרירים, ניתן לעצב את דופן הבטן בניתוח מתיחת בטן. עם זאת, יש לבדוק האם קימים בקעים נוספים הדורשים תיקון, שעור השנות של בקע לאחר תקון ברשת הנו כ-20%. מחלות רקע שונות, עשון והשמנת יתר הנם גורמי סכון. טווח המחירים רחב, יש לבדוק ולהעריך את מורכבות הניתוח

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן