מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

16/12/2015 | 15:12 | מאת: לילך

שלום, הבנתי שיש 2 סוגים שונים של מתיחות בטן, הראשונה היא מקדימה והשנייה היא כל ההיקף. רציתי לדעת איך מחליטים מה מתאים למי? תודה

שלום רב לילך, ראשית יש להבהיר מה ההבדל בין סוגי מתיחות הבטן שציינת. במתיחת בטן רגילה מעוצב דופן הבטן, והשפור בצידי האגן או המותניים הנו מינימאלי בלבד. מטופלות שיהנו יותר מניתוח מתיחת בטן היקפית הנן כאלו שיש להן עודפי עור בצידי האגן, הירכיים הצידיות והישבן. לפיכך, ניתוח מתיחת בטן היקפית או בודי ליפט, משפר את הגוף בשלושה מימדים, את הבטן, קימורי המותן והאגן והישבן. ההחלטה איזה ניתוח לבחור מתבצעת במעמד היעוץ עם המנתח ומבוססת על מבנה גוף המטופלת, מיקום וכמות עודפי העור, שאיפות המטופלת וגם על הנסיון המקצועי של המנתח.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן