עיצוב הבטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

07/10/2015 | 19:38 | מאת: רחלי

בת59 לאחר 9 לידות, לא שמנה, מתעמלת, סובלת משומן עודף בבטן, סוכרת בין 100 ל110, האם יש סיכוי שהסרת השומן העודף באיזור הבטן התחתונה יעזור להוריד את ערכי הסוכר?? יש אפשרות לקבל החזר מביטוח פרטי עבור הניתוח?? תודה מראש על תשובתך.

רחלי שלום, נראה שאת יכולה להנות מניתוח מתיחת בטן, לאור ההסטוריה של הלידות המרובות. ההריונות הרבים גורמים לחולשה של דופן הבטן ולהווצרות עור ושומן עודפים, בהם ניתן לטפל באמצעות ניתוח מתיחת בטן. עם זאת, הניתוח, גם אם כולל שאיבת שומן, אינו טיפול בסכרת, משום שהשומן המשפיע על התפתחות המחלה הנו השומן הפנימי, שבתוך הבטן, ולא החיצוני. כדי למנוע החמרה של מחלת הסכרת מומלץ לרדת במשקל, לשנות תזונה ולהתמיד בפעילות גופנית. במידה ויימצאו דלקות בעור תחת הסינר הבטני, או בקעים בדופן הבטן, נוכל לפנות לביטוח ולבקש השתתפות בעלות הניתוח. אשמח לייעץ לך במרפאתי. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן