הפרדות שרירי הבטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

30/09/2015 | 21:01 | מאת: מורי

שלום, אני שנה אחרי לידה עם הפרדות,של השרירים,אני עושה פילטיס עם פיזוטרפיסטת אבל אין תוצאות והשרירים לא נסגרים,חשבתי על הניתוח אבל אני רוצה עוד ילד, מה אני יכולה לעשות בכדי לשפר את מצבי?

מורי שלום, את עושה בדיוק מה שצריך כדי לשפר את איכות שרירי הבטן והאגן . מדובר בתהליך ארוך, אשר עשוי להמשך שנים, של שיקום השרירים, וכדאי שתתמידי בו עד שתשלימי את הלידות. לאחר שתסיימי עם הלידות ניתן יהיה לבצע מתיחת בטן, במהלכה נצמיד בין השרירים בצורה כזו שתשפר את תפקוד השרירים ותצעיר את מראה דופן הבטן. בהצלחה וכל הכבוד!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן