התקשות הבטן התחתונה לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

14/09/2015 | 01:08 | מאת: חיים

שלום, עברתי לפני שבוע וחצי מתיחת בטן שאיבת שומן, כרגע אני מרגיש בבטן התחתונה סביב הטבור נפיחות והתקשות (והטבור טיפה אדום) המנתח ראה את זה ואמר שזה בסדר, רציתי לשאול אם זה בסדר שיש לי נפיחות והתקשות בבטן התחתונה? מבכינתי זה גורע מהתוצאה. השאלה אם זה יחלוף? ואם זה סרומה, זה משהו שחולף? במיוחד שאני לאחר שבוע. ועוד שאלה, מתי אוכל להתחיל לעשות הליכות? אפשר ללכת ליל ולהשתזף בעור הפנים ? תודה רבה :)

חיים שלום, תחושת ההתקשות שכיחה מאוד לאחר ניתוח מסוג זה ויכולה להופיע גם כחלק מהחלמה תקינה. בשלב זה יש להמתין בסבלנות, להקפיד על ניידות ולבוא לבקורת בכל עת שחלה החמרה בתלונות. החלמה מהירה!

15/09/2015 | 13:34 | מאת: חיים

אני מרגיש יותר מלא מלפני הניתוח. ולפי מה שקראתי זה נשמע כמו סרומה. זה משהו שחולף? אני הולך לביקורות, אבל הרופא שלי די אדיש לזה, הו אמר אולי יעבור אולי לא, ואני לא מעוניין להישאר עם זה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן