ייעוץ אחרי ניתוח בודי טייט

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

12/09/2015 | 22:50 | מאת: קרולינה

היי ביום שלישי האחרון עברתי בודי טייט בבטן, מותניים וקו חזייה, מאז אני עם המחטב 24 שעות כולל מקלחת... את האמת די חוששת להוריד אותו כי המקום עדיין רגיש וכואב ולא בטוחה שאצליח להחזיר אותו מבלי שיכאב, הביקורת שלי תתקיים ב25.9 האם זה בסדר להשאיר עד אז את המחטב או שרצוי להתחיל להוריד אותו לפחות לזמן מקלחת?? תודה מראש ושנה טובה

קרולינה שלום, ניתן להסיר את המחטב בעת המקלחת,לייבש את המקום ולהחזירו. עם זאת אני מציעה שתצמדי להנחיות הספציפיות שקיבלת. החלמה מהירה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן