תענו לי בבקשה !

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

30/11/2010 | 18:03 | מאת: מאי

אני בת 12 וחצי עוד מעט , ואני ממש גבוה ! הגובה שלי הוא 1.64 ואני שוקלת 61 - אני ממש לא צריכה לשקול כרגע ככה ! אני מתביישת להגיד את הגיל ליד משפחתי, מה אני יכולה לעשות בשביל לרדת במשקל בלי שמשפחתי תדע ?

30/11/2010 | 18:03 | מאת: מאי

את המשקל *

הי מאי ותודה על פנייתך, את נמצאת בגיל ההתבגרות ובתקופה זו כל ילד צומח אחרת, חלק לגובה, חלק לרוחב יותר, והאזון יגיע בשנים הקרובות. אני מציעה לך לפנות להוריך להתייעץ, תתפלאי שלעיתים ההורים מעוניינים לשוחח אבל לא רוצים לדבר על נושא שהילד אינו מדבר עליו. אם לא תפני, הם לא ידעו שזה מטריד אותך. בנוסף, תמיד תוכלי לפנות ליועצת של בית הספר, אשר קשובה בדיוק לנושאים כאלו והיא תוכל לתת לך את המידע שאת מבקשת.בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן