חומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/03/2015 | 11:11 | מאת: מירה

שלום דר' טלי פרידמן, האם כיום מומלץ השימוש בחומצה היאלורונית למילויים?

מירה שלום, חומר המילוי הנפוץ ביותר כיום הנו החומצה ההיאלורונית. זהו חומר שהגוף יודע לייצר לבד, ואשר נמצא ברקמות רבות בגופנו באופן נורמאלי. החומר המוזרק מיוצר בתנאים סטריליים כמובן, ולאחר שמוזרק הוא מתמזג עם הרקמה הטבעית שבפנינו, והופך להיות חלק ממנה. החומצה מגיעה בדרגות צמיגות שונות, המשמשות אותנו לבנות את הפנים, למלא קמטים, לשפר פרופורציות, ולמעשה לעשות כמעט הכל באמצעות טיפולים מרפאתיים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן