בודי טייט בטן ומותניים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

24/02/2015 | 09:51 | מאת: אירמה נאור

עשיתי לפני כחודשיים בודי טייט בטן ומותניים. חודש אחרי הניתוח הבטן התנפחה לי מאוד והאזור נעשה קשה. הרופא בהתחלה שאב מים לא בכמות גדולה, ושלושה שבועות אחרי לא היה מה לשאוב. אני עדיין נפוחה מאוד ועם קצת כאבים. אתמול הייתי בביקורת והוא אמר שכניראה מדובר בסרומה עם נוזלים מתחת לרקמות ויש להמתין בסבלנות עד שהנפיחות תרד כי זה יקח מס' חודשים. אני מאוד מאוד מוטרדת כי מים לא יצאו בשאיבה אתמול וזה רק החמיר מהניתוח. ממה הנפיחות שיש לי והאם זה יעבור?? בבקשה תשובה בהקדם.

אירמה שלום, עשית ניתוח שאיבת שומן באמצעות מכשיר הבודי טייט. ההחלמה ממנו נחשבת לארוכה יחסית ולכן יש להמתין עוד מספר חודשים עד תוצאה סופית.. במשך החודשים הבאים הבצקת ברמת השומן תלך ותפחת בצורה הדרגתית וללא צורך בהתערבות. במידה וקיים חשד לסרומה, ניתן לבצע אולטרהסאונד של דופן הבטן על מנת לזהותה. ניתן לנקזה לפי צורך. החלמה שלמה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן