ירכיים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

05/02/2015 | 08:18 | מאת: אריקה

בוקר טוב ד"ר פרידמן, לפני חודשיים ושבוע עברתי מתיחת ירכיים (הסרה של 300 גרם מהירכיים הפנימיות ועוד שאיבה של כ - 900 גרם שומן מהירכיים הצדיות הקדמיות וגם מהברכיים - סה"כ השלה כללית ממשקלי הן מההסרה והן מהשאיבה של כ -1.200 - 1.300) - שמתי לב כי ירך שמאל הצטמצמה וירך ימין עבה יותר - האם חודשיים ושבוע לאחר הניתוח הגיוני שירך ימין עבה יותר מירך שמאל, מתי הירכיים אמורות לקבל את עוביין הסופי ( אגב, בהרמת החזה שעברתי לפני כשנה , אז לאחר חודש חזה שמאל הצטמצם והפך קטן וחזה ימין נשאר גדול. ואז כעבור חודש או חודשיים נוספים הגדלים השתוו להפליא) אז אחרי חודשיים ושבוע - יש סיכוי גבוה לכך שירך ימין תצטמצם ותשתווה לירך שמאל. תודה רבה

אריקה שלום, בניתוחים המשלבים בתוכם שאיבת שומן יש להמתין 3 עד 6 חודשים, עד קבלת תוצאה סופית, לכן אני ממליצה להמתין עד ההערכה אסתטית של התוצאה הניתוחית.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן