בהמשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

01/02/2015 | 10:03 | מאת: לילך

הי דוקטור, בהמשך לשאלתי במידה ואני מחליטה להסיר את עודף העור מאיזור הסנטר והצוואר העליון (בסנטר ופלטיסמה העליון) האם ההסרה הזו והסילוק עודף העור לא יגרום לצוואר שלי להיראות דק כמו הנשים המבוגרות שעושות מתיחת צוואר והצוואר שלהן אומנם חלק אך ממש דק ומבליט את שריר הפלטיסמה יותר לאחר הניתוח ואני ממש מודאגת שזו תהיה התוצאה (כאמור, אני רק בת 36 וחצי ולצערי השלת 60 ק"ג גרמו לכך) שבגיל 36 יהיה לי צוואר מתוח כמו אישה בת 50 - 60 והוא יהיה ממש דק לאור המתיחה או שכיום זה כבר לא כך? אני ממש מבולבלת אשמח בבקשה להסבר מפורט ככל הניתן

לילך שלום, כיום את סובלת מרפיון עור הצואר, זאת למרות גילך הצעיר. מדובר בבעיה שכיחה לאחר ירידה נכרת במשקל.. הטיפול בבעיה זו הנו מגוון, בפנים לרוב ניתן לסייע באמצעות שימוש בחומרי מילוי, אולם באזור הפנים התחתונות והצואר יש למתוח את העור ולשפר באופן זה את קונטור הצואר והפנים. ניתן לבצע את הניתוח בשיטה היוצרת תוצאה טבעית ורעננה, ללא מראה מתוח או כחוש מדי.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן