ירכיים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

18/01/2015 | 10:01 | מאת: עדן

שלום. לפני חודשיים עברתי מתיחת ירכיים בשילוב שאיבת שומן (לאחר ירידה מקיפה במשקל) עם צלקת שיורדת עד אמצע הירך. כשאני מביטה במראה אין ספק שהרגליים הוצרו ונעלם המידלדל בפנים הירך, אך כשאני מזיזה את רגליי אני מרגישה שהעור בירך זז גם ובהליכה מול המראה, אני רואה את עור הירכיים נע מעט גם. האם העור לא אמור להיות ממש מהודק עד הסוף? כי שוב, כשאני מביטה ברגליים מול המראה, נעלם המידלדל שנשפך קודם, אך רק בעת הליכה הירכיים לא מהודקות דיו. מה זה אומר? ואגב חודשיים לאחר ניתוח - האם ישנו עוד סיכוי להתכווצות נוספת בהיקף הירך (עדיין כשנוגעת באיזור הצלקות יש כאב קל בעת מגע)

בניתוח שציינת, היכולת להידוק העור הנה מוגבלת ולכן העור אינו מגיע להידוק המקסימלי. קרוב לוודאי שהעור לא יתכווץ יותר. אם זאת, מאחר והניתוח כלל שאיבת שומן, יתכן והנפיחות ברקמת השומן באזור תפחת במידה מסוימת בחודשים הקרובים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן