אחרי בטן היקפית ומתיחת ירכיים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

07/01/2015 | 11:59 | מאת: חייבת עזרה

הי טלי אשמח לקבל ממך אינפורמציה לגבי הליך של ניתוח חוזר. אני נותחתי לפני 5 חודשים על ידי אחד המנתחים הכי מומלצים היום ,ניתוח משולב בטן היקפית ומתיחת ירכיים עם חתך במפשעה בלבד.. אני לא שלמה עם התוצאה פרט לבטן שהיא מושלמת, לא מרוצה מהגב התחתון והצדדים שנמתחו אבל לא נשאבו לטעמי כמעט בכלל וכך גם בירכיים ששם יש רגל אחת שבולט בה מצבור שומן לעומת השניה מה גם שהחלק העליון עדין רפוי מעט.. השאלה שלי מה היית ממליצה לי לומר למנתח והאם יש לי זכות לדרוש ניתוח חוזר? אוסיף שהניתוח אפילו לא גרם לי לירידה של חצי מידה בבגדים..

שלום לך במידה והניתוח לא השיג את התוצאה שהוסבר לך ע"י המנתח שאת צפויה להשיג, מומלץ שתפני למנתח ותבקשי ניתוח מתקן. מקובל שבניתוח כזה המטופל משלם את עלות חדר הניתוח אך לא שכר מנתח.

28/03/2015 | 15:16 | מאת: מבולבלת מאד

מהם בממוצע עלויות המנותח בניתוח חוזר? עחות חדר ניתוח ועלות אשפוז ..

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן