נפיחות ובצקות

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/12/2014 | 14:32 | מאת: אריקה

לפני כעשרה ימים נותחתי מתיחת ירכיים בצפון הארץ, אצל אחת מרשתות האסתטיקה הגדולות בארץ. הרופאה הסבירה לי וכך גם נכתב במכתב השחרור כי הסירה מיריכיי הפנימיות סהכ כ - 300 גרם עור עודף ובנוסף שאבה קילו מירכיי הקדמיות צידיות ברכיים - סהכ 1.300 קג מה שמוזר לי הייתכן כי לאחר 1.300 הסרה ושאיבה מאיזור הירכיים, אני מרגישה שהרגליים נראות אותו דבר בהיקף ואף נוגעות אחת בשניה יותר מהתקופה טרם הניתוח (הולכת בפיסוק) הרופאה הסבירה לי האיזור בצקתי כי עברו רק 10 ימים, אולם קשה לקבל מענה ברור מהרשת הזו ד"ר, מניסיונך הרב בתחום, האם למשקל 65 קג הסרה ושאיבה של סהכ 1.300 מהירכיים תיראה לעין בסופו של דבר והירכיים ייראו צרות יותר? (אציין שהן לא מדלדלות כבר, אך נראה כי עוביין אותו עובי וזה מוזר אחרי 300 גר הסרה ועוד קילו שאיבה מגלילי הירך) מתי יתחילו לראות תוצאות ראשוניות בצמצום ההיקף

אריקה שלום ניתוח מתיחת ירכיים בשילוב שאיבת שומן עשוי לתת מענה הולם לשאיפותיך האסתטיות, עם זאת, עליך להמתין לפחות 3 חודשים עד קבלת תוצאה סופית.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן