משהו לא מובן לי

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

14/11/2014 | 23:52 | מאת: טובה

היי דוקטור. תודה על המענה המהיר אך לא מובן לי מתשובתך אלי ולבחורה הקודמת ששאלה כאן. אם אכן ניתוח מתיחת הירכיים משלב שאיבת שומן (אני מניחה ששאיבת השומן היא גם מהירך הקדמי והצידי ולא רק מהפנימי) ומסיר את עודפי העור עם צלקת עד אמצע הירך - צלקת L, הרי שגם נשאב שומן 360 מהירכיים וגם מוסר עודפי עור, אז איך אין שינוי במידת מכנס? אז כל ההחלמה והסבל היא לחינם? :( כי כל הכתבות באינטרנט מתארות שבניתוח מתיחת הירכיים התוצאה היא היקף ירכיים מצומצם באופן משמעותי שבת שלום

טובה שלום, יש להבדיל בין סוגי הניתוחים השונים, בין ניתוח מתיחת ירך צידית לבין מתיחת ירך פנימית ומה היקף השאיבות. בעת בדיקתך אוכל להעריך מהו הניתוח לו את זקוקה ומה מידת השינוי שתשיגי.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן