הסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

13/11/2014 | 10:00 | מאת: טובה

בוקר טוב, להפתעתי נכנסתי לפורום שלך לשאול מספר שאלות על מתיחת ירכיים וראיתי שמישהי כאן כבר הקדימה אותי בשאלות שגם לי יתנו מענה הולם :) ארצה רק להחכים גם: 1. האם ניתוח מתיחת ירכיים לאחר ירידה במשקל משלבת בתוכה לרוב גם שאיבת שומן? 2. באינטרנט רשום שהניתוח עם צלקת L מתבצע בהרדמה איזורית או כללית. באיזו הרדמה בד"כ משתמשים המנתחים ואת עצמך במתיחת ירכיים עם צלקת עד אמצע הירך? יום נפלא

טובה שלום, אכן, מתיחת ירכיים פנימיות משלבת לרוב שאיבת שומן. כאמור, קיימים מספר סוגים של ניתוחי מתיחת ירך פנימית, כאשר אופי הניתוח וקצב ההחלמה שונים זה מזה. אנו משתמשים בהרדמה כללית אשר מאפשרת לבצע את הניתוח ללא כאבים וביעילות. שבת שלום (:

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן