הסבר ויעוץ

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

06/10/2014 | 17:41 | מאת: שלי

לפני כשבוע עברתי ניתוח הקטנת חזה ושאיבת שומן הניתוח היה קשה וכעת בטני העליונה נפוחה ובולטת אני מתביישת מהמראה ושאלתי מהו פרק הזמן שמומלץ לחכות על מנת לעבור ניתוח למתיחת בטן ושאיבת שומן.

הי שלי, התופעה שציינת הנה מאוד מוכרת, בנשים בעלות מבנה גוף מלא, אשר עוברות ניתוח הקטנת חזה ללא טיפול בבטנן. במידה ואת אכן יכולה לעבור ניתוח מתיחת בטן ומתאימה לכך אסתטית, תוכלי לבצע ניתוח זה בהמשך, החל מעוד כחודשיים, בתום ההחלמה מניתוח החזה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן