חשד לכתם מסרטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

03/10/2014 | 18:09 | מאת: מרינה

יש לבעלי חשד לכתם מסרטן על היד. זהו כתם שגדל והגיע ל 9 מ"מ, מגרד ושינה צבע. ברצוננו להיפטר ממנו. כמה זה עולה? תודה רבה.

מרינה שלום, אני מציעה שתפנו בהקדם האפשרי לכירורג פלסטי בקופת החולים לצורך לקיחת ביופסיה אבחנתית. היקף הטיפול הניתוחי ייקבע על פי תוצאות הביופסיה.

04/10/2014 | 11:59 | מאת: מרינה

תודה רבה, ד"ר פרידמן. בדיוק אנחנו מחפשים כירורג דחוף. בגלל זה פניתי אלייך. האם את מבצעת ניתוחים מסוג זה? אם לא, איך נדע איזה כירורג פלסטי מתמצא בבעיה זו?

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן