בודי טייט

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

28/08/2014 | 21:15 | מאת: דניאלה

שלום, אני מאוד מעוניינת בהליך בודי טייט, אני רוצה לשאוב שומן בטני שאני לא מליחה להוריד בשום דרך אחרת ומעדיפה לא להיכנס לניתוח ממש. איך לבחור מומחה? איזה סיכונים יש? האם הטיפול מוכר מספיק? תודה רבה

דניאלה שלום, את מעוניינת בשאיבת שומן מדופן הבטן. במידה ואכן הנך מתאימה לטיפול זה להלן המידע הבסיסי שאת ציכה לדעת בדרך לבחירת המנתח: מדובר בניתוח לכל דבר עם פוטנציאל סכונים כמו כל ניתוח אחר. ניתוח זה נקרא זעיר פולשני שכן מערב חתכים קטנים. קיימים מכשירים שונים בהם נעזרים המנתחים הפלסטים בשאיבה, על פי נסיונם והעדפתם המקצועית, ובחירת המנתח צריכה להעשות על סמך התרשמותך מהכשרתו ומנסיונו. אם תרצי את מוזמנת להגיע ליעוץ במרפאתי . לקביעת תור להלן מס הטלפון, 03-6045777, בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן