בחירת מנתח

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

20/09/2010 | 23:09 | מאת: מיכל

ד"ר פרידמן שלום- כיצד עלי לבחור מנתח? אילו שאלות חשובות כדאי לשאול על מנת לבחור ברופא המקצועי והמתאים לי ביותר? מה צריך להיות רקע של מנתח כזה? בברכה מיכל

מיכל שלום, ניתוח מתיחת בטן הנו ניתוח אסתטי נפוץ יחסית, אולם בבחירת מנתח מומלץ לפנות לכירורג פלסטי מומחה. בנוסף, בפגישתך עם המנתח תוכלי לברר האם מבצע ניתוח זה לעיתים קרובות, מהי גישתו לבעיה הספציפית לך, תוכלי להתרשם מתמונות של בטנים שניתח ואולי לשוחח עם מטופלים אחרים שניתח.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן