שאיבת שומן מהירכיים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

19/11/2010 | 19:59 | מאת: סטודנטית

שלום טלי, אם אני לא שמנה (משקל 55) אבל הירכיים מפריעות לי והייתי רוצה להיות רזה, כמה אפשר להוריד בשאיבה? האם אפשר להוריד 4 ליטר?

שלום לך, ניתן להסיר בשאיבה אחת את הנפח שציינת ואף יותר, אולם עליך לדעת שמעל 3 ליטר, עולה הסכון לסבוכים עקב הפעולה. מטרת שאיבת השומן לעצב את האזור הרלוונטי ואם משקל גופך תקין, ויש לך מצבורי שומן לא פרופורציונאליים, נשמע שאת מתאימה לשאיבה. עם זאת, רק לאחר בדיקתך אוכל להעריך מה היקף השאיבה המומלץ.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן