זמן החלמה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

22/07/2014 | 16:18 | מאת: נויה

שלום דוקטור, אני שוקלת לעבור ניתוח מאמי מייקאובר או ניתוח הרמת חזה בלבד. מכיוון שיש לי ילדים קטנים בבית זמן ההחלמה הוא שיקול קריטי ולכן אשמח לדעת מהו זמן ההחלמה הממוצע עד שאוכל לקום מהמיטה ולטפל בתינוק שלי (בן חצי שנה)? האם יש הבדל בזמן ההחלמה בין שתי החלופות? תודה רבה על תשובתך

הי נויה, שאלתך מתמקדת באפשרות לשלב בין ניתוח הרמת חזה ומתיחת בטן. משך ההחלמה מניתוח משולב ארוך יותר מניתוח בחזה בלבד. לאחר ניתוח הרמת חזה המגבלה קצרה יותר וניתן לשוב לעבודה משרדית בין ימים ספורים לשבוע מהניתוח. לאחר הניתוח המשולב תזדקקי לכשבועים עד חזרה לעבודה. לאחר שני הניתוחים חשוב להתמיד בניידות, לקום ולהסתובב, כך שהמגבלה העקרית בטיפול הפיזי במשפחה אורכת כשבוע-עשרה ימים בערך לאחר מתיחת בטן וימים ספורים בלבד לאחר ניתוח חזה. עם זאת, לאחר ניתוח מתיחת בטן אני ממליצה להמנע מהרמת משקל כחודש, למרות שאין מניעה להחזיק את הילד כשאת ישובה, לאחר שמסייעים לך להוציאו מהמיטה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן