הרמת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

21/07/2014 | 08:21 | מאת: מור

דוקטור בוקר טוב. לפני ארבעה שבועות עברתי ניתוח הרמת חזה. בימים הראשונים החזה היה נראה ממש באותו גודל ומושלם כאילו עברתי הגדלה (עברתי רק הרמה) ובשבועות הראשונים לא שמתי לב למשהו מיוחד. החזה היה ממש פיקס. לפתע אתמול כשאוטוטו אני קרבה ל 4 שבועות מיום הניתוח, שמתי לב שהחזה השמאלי "התכווץ" כך שנהיה הבדל משמעותי בין חזה ימין שנראה פתאום גדול וחזה שמאל קטן. זה מוזר כי החזה היה בדיוק אותו גודל וסימטרי הן בים לאחר הניתוח והן בשבועיים הראשונים. למה לצפות דוקטור? האם יתכן שתחילה החזה ייראה סימטרי ופתאום הבדל? לא בא לי לעבור ניתוח תיקון ואת כל הפרוצדורה מחדש. לאחר הניתוח החזה היה מושלם.

מור שלום, התופעה שציינת מוכרת ושכיחה. לרוב תוך מספר חודשים חוזרת הסמטריה שהושגה בניתוח. מציעה שתתמידי במעקב אצל המנתח.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן