מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

20/07/2014 | 15:08 | מאת: ליליאנה

הי ד"ר, לפני כארבעה שבועות נותחתי מתיחת בטן (לאחר מינוס 50 קג ) המתיחה כללה גם שאיבת שומן - נקראת מתיחת בטן רחבה. אציין שהצלקת דקה והכול נראה יחסית סימטרי (בוצע ע"י מנתח רב מוניטין) הבעיה: בבטן התחתונה יש לי מעין בליטה (צד ימין של הבטן התחתונה פחות בולטת ואילו צד שמאל של הבטן התחתונה מעט עם כרס) אני ממש מפחדת שזוהי התוצאה הסופית. כשאני נוגעת בבטן היא מרגישה רכה אך גם קצת נוקשה מבפנים. האם זוהי נפיחות? עברו 4 שבועות אז מדוע הבטן התחתונה שלי עם כרס קטנה? אני ממש לחוצה (שוב אציין כי צד ימין התחתון פחות בולטת ואילו צד שמאל של הבטן התחתונה מעט בולט יותר ולכן אני אוהבת יותר את הפרופיל של צד ימין) אני ממש מקווה שאני מודאגת לשווא :(

הי ליליאנה, לעיתים קרובות מתפתחת אסמטריה בדופן הבטן בתקופת ההחלמה המוקדמת הנובעת מבצקות או הצטברות נוזלים. מציעה שתפני לבדיקת המנתח שכן הצטברות נוזלים ניתן לנקז וכך לזרז הרפוי.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן