הפרשות וטיפול

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

17/07/2014 | 09:15 | מאת: ליטל

שלום, לפני שלושה שבועות עברתי ניתוח הרמת חזה. חלק מהאיזור קו התפר עם מוגלה ויש מעין חור קטנטן מהמרפאה הומלץ לי על שימוש בסילבר סל ולשים רק על החור ולא על ההפרשות עצמן מאידך ראיתי באינטרנט שהסילברסל מיועד לספוח גם הפרשות מניסיונך, האם ניתן לשים את חבישת הסילברסל גם על איזור מפריש ? האם הוא מייבש גם מוגלה?? כי אם כבר יש לי מספיק חבישות של הסילברסל עדיף לי לטפל גם במוגלה - אז כדאי לשים חבישה גם מעל ההפרשות? (משחת בקטרובן לא הכי מועילה) תודה

ליטל שלום,פתיחות בקו החתך התחתון מאוs שכיחות לאחר ניתוח זה והטיפול בהם הנו באמצעות חבישות מקומיות, כמו הרטבות סליין, פולידין או חבישת סילברסל. את הסילברסל יש לחתוך בגודל הפתח ולהצמידו. במידה ויש בפצע רקמה לא בריאה מומלץ לנקותה. ממליצה שתפני לבדיקה חוזרת ע"י המנתח.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן