שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

16/07/2014 | 11:46 | מאת: אסתי

שלום לכם, אני בת 52 1.58 ושוקלת 90 ק"ג במקרה אני בנויה די טוב (מבחינת פרופורציות), לאיזה משקל אני צריכה להגיע כדי לעבור שאיבת שומן (מינימום), והאם אפשר לעבוד שאיבה על כל הגוף, ולא רק חזה ובטן אני רוצה גם שוקיים, ירכיים וזרועות.

אסתי שלום, מדבריך אני מבינה שאת סובלת ממשקל עודף ומבקשת למעשה להרזות. שאיבת שומן אינה תחליף לירידה במשקל ומשקולים אסתטיים כמו גם בריאותיים אני ממליצה שתמצאי את הדרך המתאימה לך לרדת במשקל. אני מציעה שתרדי לפחות למשקל 75 ק"ג , הנכון יותר רפואית ואז להגיע לבדיקה. את מוזמנת לתאם יעוץ בטלפון 03-6045777. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן