בצקת בירכיים אחרי ניתוח מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

10/07/2014 | 03:53 | מאת: שרון

לפני שבוע וחצי עברתי ניתוח מתיחת בטן, מאז הירכיים ואזור הרגל העליונה נפוחים בצורה נוראית,עד כדי כך שהבגדים שלבשתי לפני הניתוח אינם מצליחים לעלות עלי,הרופא אמר שביצע גם שאיבת שומן ושזה בגלל זה.כמה זמן אמור לעבור עד שהמצב יחזור לקדמותו? והאם יש סיכוי שהמצב ישאר ככה?!

שרון שלום, במידה ועברת שאיבות שומן בירכיים, בהחלט הגיוני שייקח זמן מה עד שהבצקות תרדנה. במידה ולא כך, יש לזכור שלעתים נדירות עלולות להפגע דרכי למפה מפשעתיות כתוצאה מניתוח מתיחת בטן ובמקרה כזה יופיעו בצקות למפתיות בגפיים התחתונות. בשני מצבים אלו לרוב הבעיה מסתדרת עם הזמן. תוכלי להיעזר במסאז למפתי אותו מומלץ להתחיל בשלב מוקדם יחסית ומסייע בירידת הנפיחות. החלמה מהירה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן