צלקות

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

06/07/2014 | 11:08 | מאת: אורטל

שלום רב לפני כשבועיים עברתי ניתוח משולב של מתיחת בטן רחבה והרמת חזה. הגוף שלי נוטה להצטלק בצורה גסה (לאחר ניתוח שרוול צלקות קלואידיות ואדומות - אך בניתוח השרוול בכלל לא הניחו לי פלסטרים על הצלקות) השאלה שלי היא לעניין הפלסטרים. הרופאה אמרה לי שכשהפלסטרים ייצאו אז להניח למקום ולא לשים כלום, אך אני מעוניינת כן לשים ו"לתפוס" את המומנטום של כמה שיותר מניעה, גדילה או כיעור הצלקת. קראתי בפורומים שכמה מנתחים ממליצים רבות על פלסטר נייר פשוט של מיקרופור 3M חצי אינץ' - האם הוא יעיל לבעייתי? וכל כמה זמן להחליף? (אגב בסופר פארם הרוקחת אמרה שזה פלסטר רגיל ואין לו סגולה לצלקות אז אני מבולבלת) פניתי אליך לאור המקצועיות וההבנה שלך שאני למדה מתשובותייך המפורטות לשאלות בפורום. אנא עזרתך הדחופה מה בדיוק לרכוש והיכן (רצוי במקום נגיש כמו סופר פארם) לבעייתי הספציפית, שבועיים לאחר הניתוח. תודה רבה ושבוע נפלא

הי אורטל לכל מנתח גישה שונה במקצת באשר לטיפול בצלקות ניתוחיות. אני מאמינה בפלסטרים חומים הנקראים סטריסטריפים אותם מספקת למנותחים שלי...

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן