שאלה דומה לשאלה הקודמת

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

31/05/2014 | 18:36 | מאת: אורית

שלום לד"ר פרידמן, בשנים האחרונות סובלת מהשמנה קשה באזור הערווה. האם יש דרך לעצור את הסחף, לפני ביצוע פעולה כרורגית. האם יש תרגילי התעמלות שיכולים לעזור בנושא. האם שיטת פאולה פועלת על אזור הערווה. למיטב ידיעתי אין באזור זה שרירים, כך שאין אפשרות לחטב אותו. אודה לתשובתך. אורית

אורית שלום, לעיתים הרזיה יכולה להועיל לבעיה זו. עם זאת מלאות באזור הערווה עלולה להיות קשורה גם בעודפי עור באזור זה ולכן אם משקל גופך תקין יש לבצע הערכה של מקור הבעיה ולהציע לך את הטיפול המתאים, אשר לרוב הנו ניתוחי.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן