טכנולוגיית הVASER

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

03/05/2014 | 23:24 | מאת: גלי

באיזה מכונים בארץ קיים המכשיר הזה והאם הוא מתאים להמסת שומן בקנה מידה בינוני-גדול

גלי שלום, כירורגים פלסטים בודדים בארץ נעזרים במכשיר ה VASER בשאיבות שומן. לטכנולוגיה זו יתרונות המאפשרים לנו לבצע באמצעותו שאיבות שומן מתקדמות, כמו גם השתלת שומן במקומות שונים בגוף לצורך עיצוב מכסימלי. אחת הפעולות הפופולאריות הנו עיצוב "קוביות " בדופן הבטן שמטרתו לצור מראה אתלטי טבעי לדופן הבטן, ולא רק לדקק את רקמת השומן. בכל מקרה, איני ממליצה על שאיבת שומן בנפח גדול, העשויה להשאיר אחריה אירגולריות בעור וצלוליט, וטמונות בה סכנות בריאותיות נוספות.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן