שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

17/03/2014 | 14:48 | מאת: ריקי

שלום ד"ר האם ניתן לבצע שאיבת שומן מזרועות ומגב לנשים מעל גיל 50 ? האם תוצאות השאיבה נשמרות לאורך זמן ?

ריקי שלום, שאיבות שומן צפויות לתת תוצאה מיטבית כאשר העור באזור בעל אלסטיות גבוהה ואינו עודף. זאת אומרת, ככל שהמטופל צעיר יותר עולה הסכוי לתוצאה מיטבית. עם זאת, בגב ניתן לעיתים לקבל תוצאה טובה גם בגיל שציינת. שאיבות מהזרועות מאוד בעיתיות, ובגיל 50 הייתי נמנעת מפעולה זו במידה ולא נלווית אליה מתיחת עור בו זמנית.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן